PSD anunta ca incepe RAZBOIUL dupa declaratiile lui Dragnea: 'Ne luptam neincetat impotriva standardului dublu'

Postat la: 15.04.2019 16:55 | Scris de: E-politic

Social-democrații au anunțat, luni pe pagina de Facebook a partidului, că PSD a început războiul împotriva dublului standard, precizând că în timp ce PNL alege să calomnieze România, formațiunea sprijină fermierii și proprietarii de afaceri locale, cât și promovează țara noastră în PE.

CITESTE SI: Dureri în spatele genunchilor? Cum ştii că este vorba de ceva grav

„PSD începe războiul împotriva dublului standard! Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectați de la poporul român care muncește din greu și nu au respect față de aceștia, știm că românii merită hrană de calitate, medicamente și mai mult respect în Europa. Ne luptăm neîncetat împotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri și a proprietarilor de afaceri locale, precum și prin promovarea României în Parlamentul European”, au scris social-democrații, luni pe pagina de Facebook a PSD.

„În timp ce PNL alege să calomnieze România, noi ne mândrim cu poporul român și vom continua să vă reprezentăm cu onoare! Pentru că România merită mai mult respect în Europa - și nu vom înceta niciodată să luptăm pentru ea!”, completează sursa citată.

Președintele PSD Liviu Dragnea a avertizat, miercurea trecută, ANSVSA, Protecția Consumatorului, Oficiul Antifraudă și Autoritatea Națională a Vămilor că dacă nu implementează un sistem care să oprească importurile de legume și fructe "de contrabandă", actualii angajați instituționali vor fi înlocuiți. El a adăugat că a vorbit cu reprezentanți ai hypermarketurilor privind controale pe lanțul de producție și procesare a fructelor și legumelor și se întreaba dacă este verificată calitatea transporturilor care ajung cu aceste produse în România.

CITEȘTE ȘI: Fructele ideale la prima oră: Îţi asigură un tranzit intestinal excelent .