Primul antrenor demis dupa un singur meci: S-a certat cu primarul și a fost mazilit

Postat la: 17.07.2017 20:54 | Scris de: E-politic

Dan Alexa a decis să demisioneze la Chiajna după ce-a fost amenințat de primarul Mircea Minea, iar jucătorii fac front comun cu antrenorul și au refuzat să facă antrenamentul din această seară. "Alexa și tot staff-ul său și-au depus demisiile! Au fost umiliți și amenințați de primar", spun sursele ziarului Gazeta Sporturilor.

Aceleași surse au dezvăluit că, în cursul zilei de astăzi, primarul i-a anunțat pe cei din conducere că nu va mai da niciun ban la echipă până când Alexa va demisiona. "Scandalul este incredibil! După ce-a fost amenințat de Minea, Alexa a decis să plece cu capul sus de la Chiajna. Acesta a transmis conducerii că nu este de acord cu haosul de la echipă și că nu va tolera niciodată astfel de acțiuni împotriva lui. Jucătorii au refuzat să iasă să facă antrenamentul din această seară, iar primarul i-a amenințat că îi va da pe toți afară", spun sursele din cadrul echipei.

Mai mult, Minea i-a amenințat pe cei din echipă că va închide baza de la Chiajna și să blochează toți banii publici pe care formația ilfoveană îi primește în acest moment. "Jucătorii au trecut prin fața primăriei și au început să-l huiduie pe primar, acesta a ieșit la geam și i-a înjurat pe fotbaliști ca la ușa cortului. Minea i-a amenințat că nu vor intra pe terenurile de iarbă naturală nici în această săptămână și că el e singurul care decide la echipă", dezvăluie oameni din interior.

În locul lui Alexa ar urma să vină Leo Grozavu sau Vasile Miriuță, ilfovenii urmând să ia o decizie în orele următoare.

Marian Cristescu, căpitanul celor de la Chiajna, a dorit să facă declarații despre situația din acest moment de la echipa ilfoveană.

"Vorbesc în calitate de căpitan al echipei și în numele colegilor mei! În primul rând nu vrem să fim implicați în niciun scandal între antrenor și conducerea echipei! Sunt problemele lor și nu vrem să fim implicați în acest conflict. Din păcate, nu am început bine campionatul și avem nevoie de liniște. Este adevărat că nu ne-am antrenat deloc pe iarbă naturală înaintea meciului cu Timișoara pentru că jucam meciul pe sintetic, iar jucătorii nou-veniți nu erau obișnuiți cu suprafața asta.

Astăzi nu am refuzat să ne antrenăm, a venit antrenorul și ne-a spus că nu mai are loc ședința de pregătire. Unii dintre noi au mers în sala de forță, alții au făcut ce-au vrut. Mai mult, sunt și unele informații care nu sunt adevărate în dezvăluirile făcute pe site. N-am băut apă de la chiuvetă, iar foarte mulți dintre noi mănâncă de prânz acasă. Eu mănânc acasă, am familie, nu mănânc la club, nici n-am clauză de masă în contract.

Condițiile la Chiajna sunt foarte bune, avem salariile plătite la zi. Am văzut că s-a scris că am mers la primărie și ne-am înjurat cu domnul primar. Nu este adevărat, noi am venit direct la stadion", a declarat Cristescu pentru GSP.ro.