Orban: Realegerea lui Iohannis in functia de presedinte al Romaniei este singura garantie ca țara isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD

Postat la: 09.10.2019 20:32 | Scris de: E-politic

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, spune că principala bătălie pe care liberalii o vor duce în perioada următoare este aceea pentru realegerea lui Iohannis în funcţia de preşedinte al României. Orban consideră că aceasta ar fi ”singura garanţie că România îşi poate reveni din dezastrul în care a fost aruncată de PSD”, scrie news.ro.

Orban a declarat, miercuri seară, la Adunarea Regională a PNL de la Bucureşti că singura garanţie ca România să îşi revină din dezastrul în care a fost aruncată de PSD este alegerea lui Klaus Iohannis ca preşedintele al ţării.

Citește și: Victor Ponta și-a strâns OASTEA pentru debarcarea Vioricăi Dăncilă: 'Noi aducem 30 de voturi. Oamenii puși de USR pe listă au bătut palma cu PSD'

“Daţi-mi voie să vă spun că principala bătălie pe care o vom duce în perioada următoare este bătălia pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României, singura garanţie că România îşi poate reveni din dezastrul în care a fost aruncată de PSD, singura garanţie a faptului că România poate să revină pe drumul cel drept, singura garanţie pentru faptul că drepturile fiecărui român vor fi respectate, singura garanţie pentru faptul că România va rămâne puternic ancorată în proiectul euro-atlantic şi singura garanţie că românii vor avea cu adevărat şansa de a trăi demn, liber, pe propriile picioare şi de a atinge prosperitatea şi fericirea pe care o merită, este alegerea preşedintelui Klaus Iohannis pe 10 noiembrie şi pe 24 noiembrie”, a declarat Orban în discursul său.

El a cerut fiecărui liberal ca pentru îndeplinirea acestui obiectiv să dea ce are mai bun pentru convingerea românilor că nu există altă soluţie decât realegerea lui Iohannis.

“Iar pentru acest obiectiv fiecare membru al Partidului Naţional Liberal în următoarea perioadă trebuie să dea tot ce are în el pentru a-l convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, că nu există o altă soluţie decât Klaus Iohannis preşedinte”, a mai declarat Orban.