Gabriela Firea intervine in plina criza politica: 'Iata cata nevoie este de un Guvern stabil și funcțional'. Ce spera primarul Capitalei

Postat la: 12.09.2019 01:56 | Scris de: E-politic

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Primăria Capitalei, că își dorește mai multă coerență politică guvernamentală și în Parlament și că speră la o redresare în acest sens „după săptămâna viitoare”.

Mesajul lui Dăncilă la 18 ani de la atentatele din 11 septembrie: 'Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm'

„Sunt convinsă ca răspunsul autorității guvernamentale va veni rapid, ne dorim o stabilitate guvernamentală, și sperăm ca după săptămâna viitoare să existe mai multă coerență și în Parlament și în activitatea guvernamentală, nu că am fi noi cei care am fi provocat aceste tensiuni politice și această criză guvernamentală. Dar iată câtă nevoie este de un Guvern stabil și funcțional”, a declarat Gabriela Firea.

Precizările edilului au fost făcute în contextul în care va solicita Guvernului să schimbe legislația în ceea ce privește amenzile pentru cei care nu elimină ambrozia de pe terenurile în proprietate. Firea a precizat că își dorește o triplare a acestor sancțiuni.