Exclusiv. Politistii din Constanta in alerta. Un barbat a amenintat cu pistolul in trafic dupa o sicanare (galerie foto+video)

Postat la: 21.04.2017 16:09 | Scris de: E-politic

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă după ce un bărbat a scos un pistol după o şicanare în trafic. Suspectul a fost prins de agentul principal Marian Ciobotariu de la Poliţia Rutieră Constanţa în municipiul Constanţa la intersecţia bulevardelor Ferdinand cu 1 Decembrie 1918. 

Poliţistul a declarat că un conducător auto l-a anunţat că a fost ameninţat în trafic de un alt şofer cu un pistol. Imediat agentul principal Marian Ciobotariu a pornit pe urmele suspectului pe care l-a oprit în trafic pe bulevardul Ferdinand. 

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de poliţie. Sunt aşteptaţi şi criminaliştii pentru a continua ancheta. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în jurul orei 15.00, iar în maşina oprită în trafic de poliţiştii rutieri erau 4 tineri din Călărași. Pentru că au fost găsite mai multe pliculețe cu substanțe posibil din gama etnobotanice la cercetări participa și polițiștii de la BCCO.