El este noul numar 2 in stat. Cine va conduce Senatul in perioada in care Tariceanu este plecat la schi

Postat la: 12.01.2019 08:56 | Scris de: E-politic

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Senatului, Claudiu Manda, pentru perioada 12 ianuarie – 17 ianuarie. Potrivit unor surse politice, în perioada respectivă Călin Popescu Tăriceanu se va afla la schi, în Franţa.


Decizia prin care Manda preia atribuţiile de preşedinte al Senatului a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. "În perioada 12 ianuarie, începând cu ora 14, până în 17 ianuarie 2019 inclusiv, conducerea Senatului va fi asigurată de domnul senator Iulian-Claudiu Manda, vicepreşedinte al Senatului", se arată în articolul unic al deciziei semnate de Călin Popescu Tăriceanu.

CITEȘTE ȘI: Singurele 2 preparate pe care ar trebui să le mănânci ÎN TIMPUL călătoriei cu avionul

Liderul PSD Liviu Dragnea se află în concediu pe toată durata lunii ianuarie. El și-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților, înlocuitorul său fiind desemnat Florin Iordache.

Dragnea și Tăriceanu nu au stabilit când va avea loc prima ședință din noul an a coaliției de guvernare, dar o reuniune a liderilor PSD-ALDE nu va avea loc înainte de 20 ianuarie, potrivit surselor din coaliție.

De asemenea, cel mai probabil Parlamentul nu se va reuni luna aceasta în ședință extraordinară pentru adoptarea bugetului de stat, proiectul urmând să fie dezbătut și votat după ce începe sesiunea parlamentară din februarie.

CITEȘTE ȘI: Forma BURICULUI îți dezvăluie predispoziția spre anumite afecțiuni .