Ședința pentru ca liderului UDMR, Kelemen Hunor, sa i se RETRAGA distincția 'Steaua Romaniei'

Postat la: 15.11.2017 01:15 | Scris de: E-politic

Lovitură dură pentru un parlamentar, dar și lider al unui partid important. I se va retrage o importantă distincție. Este vorba despre președintele UDMR, Kelemen Hunor, care riscă să rămână fără distincția „Steaua României”. Se va organiza un consiliu pentru a se pune în discuție o astfel de măsură, anunță Antena 3.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

De vină sunt declarațiile făcute de Kelemen Hunor de-a lungul timpului. În luna august a acestui an, Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a sesizat faptul că ultimele declarații ale președintelui UDMR trădează o atitudine de nerecunoaștere a statului român, a desconsiderării istoriei, culturii și drepturilor fundamentale ale românilor. Mai mult, Kelemen Hunor se autoexclude din rândul cetățenilor României prin afirmațiile: "...românii trebuie să înțeleagă...", culminând cu atacuri la adresa bazei fundamentale a poporului român: istoria, cultura, etc.