Dwayne Johnson afirma ca actorul Kevin Hart se simte foarte bine: 'Este un om norocos'

Postat la: 11.09.2019 13:47 | Scris de: E-politic

Dwayne Johnson spune că actorul Kevin Hart - care a suferit trei fracturi ale coloanei vertebrale într-un accident de mașină produs pe 1 septembrie - "se simte foarte bine" și este "un om norocos", potrivit BBC, scrie Mediafax.

Johnson și Hart au jucat împreună cu Jack Black în cea de-a treia parte a francizei "Jumanji", care a fost lansată în 2017.

Într-un interviu pentru emisiunea online "The Kelly Clarkson Show", Johnson a declarat: "Totul este bine. Am vorbit cu Kevin, astăzi (marți, n.r.)".

"Și știți ce? Lucrurile acestea se întâmplă în viață și, din fericire, purta centura de siguranță", a mai spus Johnson, care a anunțat și că Hart va fi externat curând.

De altfel, platforma de știri TMZ a scris, citând surse apropiate lui Kevin Hart că acesta ar putea fi externat miercuri.

Hart va avea nevoie de mai multe săptămâni de fizioterapie după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la spate, pe 2 septembrie, pentru a fi remediate cele trei fracturi produse la nivelul coloanei vertebrale.

Citește și: Art Yourself Gallery: Expoziții excepționale la început de toamnă

În accident, care a avut loc în Calabasas, statul american California, au fost implicate trei persoane, potrivit poliţiei locale.

Kevin Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit "grave răni la spate". Cel de-al treilea pasager, Rebecca Broxterman, antrenorul personal al familiei lui Hart și logodnica lui Black, a scăpat cu răni minore.

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model vintage 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă, au stabilit că Black nu consumase alcool. În prezent, poliția analizează dacă accidentul a fost provocat de viteza excesivă.

Hart a fost primul scos din maşină, a mers pe picioarele lui ajutat de o gardă de corp, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, dar apoi a fost dus la spital, după ce s-a constatat că a suferit leziuni majore la spate.

La mai puțin de 24 de ore de la accident, Kevin Hart a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, iar soția acestuia, Eniko Hart, a declarat ulterior că actorul este conștient și se recuperează.

La rândul lui, Jared Black a fost transportat cu avionul la UCLA Medical Center, dar nu există alte informații despre starea acestuia.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut și crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart și-a început cariera câștigând câteva competiții de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV "Undeclared". Acesta este și producător cunoscut pentru filme precum "Kevin Hart: Let Me Explain" (2013), "Ride Along" (2014) și "The Wedding Ringer" (2015). În 2017, a jucat în "Jumanji: Welcome to the Jungle".