Cum sa faci cea mai buna salata de vinete dupa reteta celebrului Chef Florin Dumitrescu

Postat la: 12.07.2018 16:52 | Scris de: E-politic

google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Chef Florin Dumitrescu isi aminteste cu drag cum facea 30-40 kg de vinete zilnic si a impartasit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii „Chefi la cutite”. „La inceputul meseriei de bucatar am avut o perioada in care faceam 30-40 de kg de vinete zilnic. Evident, le faceam pe gratar, le scurgeam in sita de plastic, le tocam de mana cu un satar de lemn si nu le puneam decat langa rosii proaspete si paine prajita. Doamne, cate vinete am reusit sa coc in perioada aceea!!! Si astazi, daca simt miros de vinete coapte, nu imi amintesc decat de diminetile in care porneam gratarul si ma apucam sa coc vinete”, isi aminteste Chef Florin. Pentru ca are o experienta atat de mare in prepararea salate ...