Ce decizii a luat Consiliul Superior al Magistraturii pentru anchetatorii tulceni

Postat la: 01.07.2020 07:24 | Scris de: E-politic


•    Delegările sunt valabile până la ocuparea funcțiilor prin concurs sau examen,dar nu mai mult de șase luni

Conducerea unităților de anchetă din Tulcea s-a aflat ieri în atenția Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. S-a discutat despre conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag și, respectiv, despre cea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
În urma discuțiilor, Secția pentru procurori a CSM a decis prelungirea delegării în funcția de prim procuror a Parchetului Judecătoriei Babadag a magistratului Cristina Maria Mocioi. Delegarea este valabilă începând cu data de 15 iulie până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Totodată, pentru Parchetul Tribunalului Tulcea s-a decis prelungirea delegării în funcția de prim procuror a magistratului Coca Maria Crețu, iar în funcția de prim procuror adjunct a magistratului Ana Maria Mauna Casian. Ambele delegări sunt valabile începând cu data de 16 iulie, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.