BBC spera sa dea lovitura cu un nou talk show in care Vladimir Putin este moderatorul

Postat la: 21.05.2019 23:47 | Scris de: E-politic

În emisiunea "Tonight With Vladimir Putin", un "desen animat 3D" al preşedintelui rus "se va plimba şi va sta în spatele pupitrului, intervievând oaspeţi adevăraţi în faţa unui public în studio, toate în timp real", a anunţat postul de televiziune britanic, relatează marţi Press Association, potrivit agerpres.ro.

Două ediţii pilot au fost comandate pentru BBC Two.

Printre invitaţi se numără jurnaliştii Alastair Campbell, June Sarpong şi Joe Swash.

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari

BBC a numit ediţia pilot "o comedie în format talk show - cu o întorsătură semnificativă ".

Ediţiile pilot de 12 minute sunt aşteptate să apară în luna iunie.

"Luptătorul cu urşii favorit al tuturor, omul forte Vladimir Putin, şi-a atins scopul final - un talk show la BBC", a afirmat postul de televiziune într-un comunicat.

"Să uităm politica globală, două episoade pilot la BBC Two ale talk-show-ului său ce se anunţă a fi o emisiune de top la nivel mondial celebrează victoria finală a lui Vlad, liderul lumii libere", afirmă BCC.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii

"În unul dintre episoade, June Sarpong discută suişurile şi coborâşurile din cariera sa...după care Vlad o forţează să joace un joc de Diversity Challenge", un concept pe care el încearcă să-l înţeleagă, se mai spune în comunicat.

Anul trecut, agenţia federală rusă pentru supravegherea comunicaţiilor Roskomnadzor a lansat o investigaţie asupra site-urilor BBC şi a canalului World News în legătură cu presupuse încălcări ale legii ruse.

Decizia a fost anunţată după ce Ofcom, instituţia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie, a avertizat că are în vedere sancţiuni împotriva postului de televiziune Russia Today (RT), sprijinit de Kremlin, pentru încălcarea regulilor de imparţialitate.