ALERTA La un an de la trimiterea in judecata, magistrații au dispus inceperea judecarii dosarului Tel Drum

Postat la: 11.01.2019 15:16 | Scris de: E-politic

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, începerea judecării dosarului Tel Drum, in care Petre Pitiș și Mircea Vișan, reprezentanți ai societatii, sunt acuzati de frauda cu fonduri europene. Hotărârea nu este definitivă.

"Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL", potrivit Tribunalului București.

Citeste si Tribunalul Timiș, apel la CSM pentru continuarea demersurilor de creștere a încrederii în sistemul judiciar : Susținem apărarea independenței judecătorilor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au anunțat pe 27 decembrie 2017 că au trimis în judecată compania Tel Drum și doi dintre directorii companiei – Pitiș Petre și Vișan Mircea, cei care au și fost audiați în mai multe rânduri la DNA.

Au mai fost trimiși în judecată și Ion Florian, reprezentant al unei firme private, și Neda Florea, reprezentant al companiei Tel Drum.