Luați aminte!

Postat la: 12.11.2019 08:42 | Scris de: ZIUA NEWS

Luați aminte!

"Mai întâi au venit să îi ia pe comuniști și n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Apoi i-au arestat pe social-democrați și am tăcut. Nu eram social-democrat. Apoi au venit să îi ia pe sindicaliști și nu am protestat. Nu eram sindicalist. Apoi au venit să îi ia pe evrei și nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, am vrut să protestez, dar nu mai rămăsese nimeni care să mă audă." (Martin Niemoller)

Citatul nu se referă la Klaus Iohannis (cel care a chemat la exterminarea PSD, adică a circa 25% din votanții români în alegerile prezidențiale din 2019), ci la naziști.

Când cel care este și se mai dorește a fi Președintele României are ca singur țel explicit declarat distrugerea a cel puțin un sfert din populația țării (cum se poate asta altfel decât prin internarea în lagăre și închisori unde adepții social-democrației să fie apoi exterminați?!), chiar dacă nu ești social-democrat, trebuie să protestezi! Altminteri, când vor veni să te ia și pe tine, nu va mai fi nimeni care să îți audă strigătul și să te ajute.

Adrian Severin