Ultima dorinta a lui Mihai Constantinescu. Adriana Bahmuteanu a facut anuntul

Postat la: 02.06.2019 13:01 | Scris de: ZIUA NEWS

Ultima dorinta a lui Mihai Constantinescu. Adriana Bahmuteanu a facut anuntul

Mai multe stopuri cardio-respiratorii a suferit Mihai Constantinescu in urma cu aproape trei saptamani, atunci cand a si ajuns la spital. Apoi, cantaretul a fost pus pe aparate, iar sansele de supravietuire sunt mici. Dar exista, iar rudele si prietenii cred mai mult ca niciodata in minune.

Mihai Constantinescu i-a facut o promisiune surorii sale! Adriana Bahmuteanu a dezvaluit, la Acces Direct, ca Mihai Constantinescu trebuie sa isi revina pentru ca avea o mare dorinta. "I-a promis surorii lui ca va face nunta cu Simona". Mihai Constantinescu lupta pentru viata lui, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Simona Secrier, sotia artistului, a vorbit, recent, despre sansele de supravietuire pe care acesta le are.

„Tot ce pot sa va spun este ca trebuie sa ne rugam pentru el. Ce pot sa spun... Medicii sunt rezervati. Nici eu nu stiu prea multe. Situatia este grava. Sa ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decat ca sper si ma rog", a spus Simona Secrier. Simona Secrier si Mihai Constantinescu sunt impreuna de peste doua decenii. La randul ei, femeia este tot cantareata. A facut parte din trupa Etno si a scos doua albume de muzica etno-dance.

Dupa ce a parasit formatia, a urmat o cariera solo. Atunci l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu. Cu ajutorul lui, Simona Secrier a scos si un album. Intre ei este o diferenta de varsta de 24 de ani. "Relatia noastra este frumoasa, bazata pe foarte multa intelepciune si intelegere. Cand fluturasii incep sa zboare si vin mai rar, ramane prietenia. Simona e o fiinta blanda, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu as vrea sa fie mai acida", declara artistul in urma cu ceva timp.