Denise Rifai o umilește pe Viorica Dăncilă: S-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva

Postat la: 13.06.2019 08:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Denise Rifai o umilește pe Viorica Dăncilă: S-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva

Denise Rifai a vorbit, miercuri seara, despre schimbarea fulger a Vioricăi Dăncilă. Realizatoarea a luat-o peste picior, spunând că s-a rebranduit. Reacția jurnalistei vine după ce, după condamnarea lui Liviu Dragnea, premierul s-a schimbat total.

„Nu mai putem să-i spunem Viorica Dăncilă, pentru că am văzut că s-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva. A devenit Vasilica. Viorica a devenit Vasilica și vrea să fie noul Liviu Dragnea. Dacă vor exista acești social-democrați care să își dorească binele partidului lor, moțiunea opoziției ar avea șanse sa treacă. Dacă trece moțiunea, Dăncilă va fi în secunda unu nimeni în drum pentru PSD. Da' nimeni... Repede s-a scuturat Vasilica. S-a scăpat... De Dragnea. Vasilica nu mai există dacă pică Guvernul.

Mâine la Cotroceni vom vedea ceremonia de semnare a pactului politic, iar printre altele va prevede interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție. Acest pact va fi semnat de toate partidele din opoziție, dar nu și de PSD-ALDE, cele două partide care dețin cu lejeritate majoritate în Parlament," a spus Denise Rifai, potrivit stiridiaspora.ro.