Dana Rogoz, scene de amor explicit în filmul regizat de soțul ei! Imaginile fac înconjurul României

Postat la: 28.09.2019 09:55 | Scris de: ZIUA NEWS

Dana Rogoz, scene de amor explicit în filmul regizat de soțul ei! Imaginile fac înconjurul României

Dana Rogoz, fosta "Abramburica", oferă fanilor săi o surpriză cu adevărat incitantă. Este vorba despre o apariție "fierbinte" în pelicula "Mo", film care este regizat chiar de soțul frumoasei vedete, Radu Dragomir.

Pelicula "Mo" va intra în cinematografele din România începând cu data de 4 octombrie a acestui an. Nu lipsesc scenele fierbinţi în care Dana Rogoz apare alături de actorul Răzvan Vasilescu. Cei doi au avut de filmat câteva scene de sex explicit - este vorba despre o scenă de sex oral şi despre un viol -, iar acest lucru nu a fost deloc ușor.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmt 13 zile la acest proiect", a declarat Radu Dragomir, regizorul filmului şi soţul Danei Rogoz, pentru click.ro. "Aştept demult filmul ăsta. (...) Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală. Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat. (...) Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum", a declarat Dana Rogoz pentru aceeași sursă.

Radu Dragomir: "Trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva"

Radu Dragomir a declarat că e mult mai dificil să fii regizor decât... soțul Danei Rogoz, cu atât mai mult atunci când vine vorba despre o scenă de sex explicit în care apare chiar soția celui care regizează scena.

„E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. (...) Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva", a mai spus regizorul Radu Dragomir.