Cozmin Gusa a luat decizia sa-si mute intreaga familie in Austria unde va fonda o companie de consultanta

Postat la: 31.05.2019 09:42 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gusa a luat decizia sa-si mute intreaga familie in Austria unde va fonda o companie de consultanta

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a luat o decizie radicală: își mută întreaga familie în Austria! Pentru unii o surpriză, pentru mulți, însă, o decizie previzibilă a lui Cozmin Gușă. De dragul copiilor și pentru viitorul familiei, moderatorul super-emisiunii "România 2019" a hotărât să petreacă mare parte din timp la Viena.

Cancan.ro a izbutit sa obtina, în detaliu, motivele pentru care celebrul consultant politic a luat această decizie. În septembrie, Daria, fiica lui Cozmin Gușă, împlinește 16 ani. A dat admitere la Școala Americană din capitala Austriei și a fost acceptată în poate cea mai bine cotată instituție de profil din Europa. Ulterior, adolescenta are în plan să continue studiile în SUA. În România, Daria a frecventat cursuri doar în sistemul de stat. A fost premiantă cu nota 10 și olimpică națională. În plus, vorbește fluent patru limbi străine, deși niciodată nu a primit meditații.

Andi este fiul lui Cozmin Gușă. La finalul lunii iunie va împlini 22 de ani. Termină, acum, disertația la Facultatea de Business Internațional, cursuri pe care le-a urmat la Rotterdam, în Olanda. Recent, a fost admis la trei masters-uri în Viena, grație rezultatelor pe care le-a obținut. Motiv suficient să-și clădească un viitor în capitala Austriei. A acceptat, deja, să locuiască alături de sora lui, cei doi înțelegându-se perfect din toate punctele de vedere.

De altfel, Cozmin Gușă le-a și închiriat copiilor săi un apartament la Viena, unde să locuiască. De precizat că Andi este, la fel ca și tatăl său, pasionat de sporturile de contact. Campion la judo, tânărul își caută un club din Viena prin intermediul căruia să concureze în campionatul național din Austria.

Motivele prezentate mai sus sunt mai mult decât întemeiate pentru Cozmin Gușă să se stabilească, temporar, în Austria. Bossul Realitatea TV mai are, conform unor surse, un plan. Este decis să fondeze la Viena o companie de consultanță strategică pentru Balcanii de Vest, care să includă România, Moldova și țările din fosta Iugoslavie. Compania va fi destinată oamenilor de afaceri sau politicienilor care doresc să relaționeze la Viena. Nu este exclusă consultanța electorală nici pentru politicienii austrieci.

"Nu înseamnă că mă mut din România, dar voi sta destul de mult timp acolo fiindcă eu consider Viena un centru emergent pentru afacerile strategice de tip geo-economic sau politic-regionale în Balcanii de Vest. Este poate cel mai important centru. Voi fi acolo destul de des până fondez compania. Voi avea un personal internațional acolo și va fi ca o afacere de familie pe care Andi și Daria o vor putea duce mai departe", a spus Cozmin Gușă.